C5 / onder 14 nieuws

FC Twente C5 veel te sterk voor pover Tubantia

FC Twente C5 – Tubantia C2 3-0 (2-0)
1-0 Kelsey van der Laan
2-0 Maxime Bennink
3-0 Monica Fadda

Een veel sterker FC Twente liet vooral in de eerste helft zien, dat het over heel veel talent beschikt. Tubantia werd vastgezet op de eigen helft en als er al balverlies werd geleden, dan was de tweede bal veelal voor de thuisploeg.

Kelsey van der Laan mocht aan de rechterzijde aanleggen voor een hoekschop,die rechtstreeks bij de tweede paal binnen viel, een heuse inswinger (1-0). Laika Boerrigter en Daisy de Boer waren veelal het vertrekpunt van de aanvalsopbouw en er werden de nodige kansen geschapen. Doordat er diverse kansen niet werden benuten ook de lat twee keer werd geraakt bleef de teller steken op een treffer. Maxime Bennink (fraai gelanceerd via een prima steekpass) mocht uiteindelijk de bevrijdende 2-0 scoren.

Na de rust hadden de meisjes wel de controle over de wedstrijd, maar vielen er minder kansen te noteren. De defensie, geleid door Danique Kerkdijk en later door Daisy de Boer, gaf nagenoeg geen krimp en langzaam aan werd ook Tubantia weer onder druk gezet. Linksback Kelsey van der Laan gaf een voorzet (of was het een doelpoging?), die verkeerd werd beoordeeld door de keeper van Tubantia. In de rebound was Monica Fadda er als de kippen bij om de 3-0 aan te laten tekenen.

One Comment

  1. Sandra de Boermrt 31, 2012 at 16:10Reply

    Erg leuk om te lezen, bedankt!!!

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Volgende wedstrijd
 
FC Twente Birkirkara FC
Datum 8-8-2013
Tijdstip 19.00 uur
Stadion De Grolsch Veste, Enschede
Weekschema
Maandag Training 10:30
Dinsdag Training 10:30
Woensdag Training 10:30
Donderdag FC Twente – FC Birkirkara
19:00, De Grolsch Veste 
Vrijdag
Zaterdag WFC Osijek – FC Twente
19:00, Sportpark Slangenbeek
Zondag
Trainingstijden   onder voorbehoud.
Volg ons