De vereniging

Het idee om een supportersvereniging voor FC Twente Vrouwen op te richten bestond al langer, maar is nu eindelijk van de grond gekomen!
Wij richtten ons zoals gezegd voornamelijk op het vrouwenelftal van FC Twente en zijn op zoek naar leden!

De supportersvereniging voor FC Twente Vrouwen is een algemene supportersvereniging die als doel heeft om een topsfeer tijdens en rondom de wedstrijden van de FC Twente Vrouwen te verzorgen. Ook willen wij graag bijdragen aan de activiteiten en festiviteiten die FC Twente rondom de thuiswedstrijden van de FC Twente Vrouwen organiseert en steken wij de helpende hand uit naar de club waar nodig.

Voetbal staat bij ons hoog in het vaandel en dan met name het vrouwenvoetbal.
Wij willen als supportersvereniging graag bijdragen aan het creëren van een sfeervolle ambiance tijdens en rondom de wedstrijden van de FC Twente Vrouwen. Wij willen er voor zorgen dat De Grolsch Veste niet alleen voor de heren, maar ook voor de vrouwen een onneembare vesting wordt.

Bestuur:
Robin Franke