C5 / onder 14 nieuws

Beloften verliezen van Fortuna Wormerveer, C5 wint van Juliana’32

FC Twente C5 heeft de uitwedstrijd bij Juliana’32 met een 2-0 winst afgesloten.
De meiden van FC Twente C5 speelde een goede wedstrijd met verzorg voetbal en stonden met de juiste wedstrijdinstelling op het veld. De doelpunten werden gemaakt door Maxime Bennink en Melanie Kok. 
________________________________________________________________

ATC ’65 Da1 / Beloften FC Twente Vrouwen heeft zaterdagmiddag de wedstrijd tegen Fortuna Wormerveer niet in winst om weten te zetten. De ploeg van Joost du Gardijn verloor in met 1-0.
De eerste helft verliep redelijk goed voor FC Twente. Door goed positiespel en goede wisselpasses konden diverse kansen worden gecreëerd. Toch was de technische uitvoering net niet goed genoeg, waardoor de kansen niet werden benut. In de veertigste minuut maakte Suzanne de Kort een mooie individuele actie, waardoor ze twee speelsters van Fortuna uitspeelde. Vervolgens had ze een prachtig schot op het doel, maar de bal belandde op de lat. Een paar minuten daarna kon Judith Westerveld de bal vlak voor de goal net niet onder controle krijgen, waardoor ook zij de 1-0 niet kon maken.

In de tweede helft begon de wedstrijd erg onrustig. In de 58e minuut kwam Fortuna in het bezit van de bal door slecht uitverdedigen van FC Twente, waarna een hoge voorzet in het zestienmetergebied van de Tukkers volgde. Zowel de verdediging als de keepster van Twente twijfelde en een speelster van Fortuna kon de bal makkelijk in het doel van Esther Stronks koppen.
Na deze 1-0 achterstand voerden de Enschedeërs de druk nog meer op en werd er achterin één-op-één gespeeld. Hierdoor kwam FC Twente wat beter in de wedstrijd en werden er meer kansen gecreëerd. Wat volgde waren een paar goede acties, kopballen en schoten van dichtbij op de goal, maar geen van deze kansen kon succesvol worden afgerond. De eindstand bleef 1-0 in het voordeel van Fortuna Wormerveer.

Fortuna Wormerveer – ATC’65 Da1 / Beloften FC Twente Vrouwen 1-0 (0-0)

Scoreverloop
58’ Fortuna Wormerveer 1-0

Opstelling: Stronks, Roetgering, L. Bosveld (46’ Lambers), Wigger, Jansen (60’ Van Daelen), Klein Braskamp, Boekelder (70’ Te Hennepe), De Kort, Westervelt, A. Bosveld, Berends


Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Volgende wedstrijd
 
FC Twente Birkirkara FC
Datum 8-8-2013
Tijdstip 19.00 uur
Stadion De Grolsch Veste, Enschede
Weekschema
Maandag Training 10:30
Dinsdag Training 10:30
Woensdag Training 10:30
Donderdag FC Twente – FC Birkirkara
19:00, De Grolsch Veste 
Vrijdag
Zaterdag WFC Osijek – FC Twente
19:00, Sportpark Slangenbeek
Zondag
Trainingstijden   onder voorbehoud.
Volg ons